За нас

Нашата мисия

Нашата мисия е да информираме, образоваме и развличаме читателите, чиито интереси са в сферата на стила, изкуството, модния дизайн и културата – всекидневна, висока, популярна и медийна. Амбицията ни е не само да бъдем посредник между официалната мода и неформалния стил, между произведенията на изкуството и тяхната публика, но и да анализираме и оценяваме случващото се в реалния живот, в бюти индустрията и особено в социалните мрежи и медии.

Желанието ни е и да предоставяме качествени модели за живеене, които не задължават никого да ги следва, но могат да бъдат чудесен ориентир и повод за вглеждане и преоценка на личния живот на всеки един, на нашите персонални ценности и вярвания.

Ключовата дума в нашето списание е smart (от английски – умен), която означава също и добре облечен, чист, подреден, интелигентен и даже проницателен. Т.е. ние гледаме на ставащото в лайфстайла и изкуството през призмата на „умната оптика“, на безкомпромисната естетическа и културна интерпретация на действителността. Специални акценти са високите технологии, изкуствения интелект и модерните дигитални инструменти за творческа дейност.

Smart Fashion Media е онлайн списание за лайфстайл, мода и култура, издавано от „Алма комуникация“ ООД в София.

Редакционен екип

Проф. д.н. Любомир Стойков

Главен редактор

Галя Кондова

Отговорен редактор

Калин Стойков

Уеб редактор

Хелена Тодорова

Редактор

Радинела Гелева

Редактор

Контакти